Yakitorispiesjes met raclette Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Yakitorispiesjes met raclette Entremont

Ingrediënten

 

350 g raclettekaas Entremont zonder korst
5 cl sojasaus 
10 cl witte wijn
1 soeplepel honing 
Een tiental schijven Grisonvlees 
 

Bereiding

 

Giet de sojasaus, de witte wijn en de honing in een steelpan. Kluts de en breng ze aan de kook. Schik de schijven Grisonvlees op een schotel en overgiet ze met het mengsel van sojasaus. Laat gedurende 30 minuten marineren. Rol het gemarineerde vlees rond de schijven raclette Entremont en zet de rol vast met tandenstokers. Giet de sojamarinade in een pan en bak de yakitorispiesjes. Draai ze om zodra de kaas begint te smelten. 

Demotivateur

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken