Millefeuille van grisonvlees & Comté Entremont
Millefeuille van grisonvlees & Comté Entremont
Ingrediënten
12 sneetjes Comté BOB Entremont
16 sneetjes grisonvlees
12 sneden toastbrood
3 eetlepels pesto
Enkele bieslook stengels
Bereiding
Maak het brood plat met een deegrol tot u sneetjes van 3 mm dikte hebt.
Snijd rechthoeken uit het brood (2 per sneetje ongeveer) en snijd dan rechthoekige stukken grisonvlees en Comté van Entremont van dezelfde grootte.
Leg met een lepel een zeer dun laagje pesto op de rechthoekige boterhammetjes.
Leg de sneetjes grisonvlees op het brood, en vervolgens een rechthoekig stukje Comté van Entremont.
Herhaal dit 4 keer. Doe er bieslook rond en knoop de twee uiteinden van de takjes vast.
Dien onmiddellijk op.
Foto : Stéphanie Iguna @Geekandfood
Crédit Photo :