Millefeuille van grisonvlees & Comté Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Millefeuille van grisonvlees & Comté Entremont

Ingrediënten

12 sneetjes Comté BOB Entremont

16 sneetjes grisonvlees

12 sneden toastbrood

3 eetlepels pesto

Enkele bieslook stengels

Bereiding

Maak het brood plat met een deegrol tot u sneetjes van 3 mm dikte hebt.
Snijd rechthoeken uit het brood (2 per sneetje ongeveer) en snijd dan rechthoekige stukken grisonvlees en Comté van Entremont van dezelfde grootte.
Leg met een lepel een zeer dun laagje pesto op de rechthoekige boterhammetjes.
Leg de sneetjes grisonvlees op het brood, en vervolgens een rechthoekig stukje Comté van Entremont.
Herhaal dit 4 keer. Doe er bieslook rond en knoop de twee uiteinden van de takjes vast.

Dien onmiddellijk op.

 

Foto : Stéphanie Iguna @Geekandfood

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken