Het is lente, tijd voor originele sandwiches!

Nu de lente en de zon weer in het land zijn, krijgen we zin in iets lichts! Waarom niet kiezen voor een sandwich met kaas? Bij het aperitief of tijdens een picknick, alle momenten zijn goed om de traditionele sandwiches op een andere manier te beleggen.

Lees hier onze tips om heerlijke snacks te maken voor binnens- en buitenshuis! Wie zegt dat je niet rustig van je vernieuwde sandwich kan genieten voor de televisie?

De traditionele clubsandwich

Een traditionele clubsandwich bestaat uit verschillende ingrediënten tussen 2 sneetjes brood die schuin doormidden gesneden worden in twee driehoeken.

Voor een nog lekkerdere clubsandwich neemt u wat kip, tomaten, spek, sla, mayonaise e.d. en legt u deze tussen de sneetjes brood. En vergeet zeker de kaas niet! Kaas in sneetjes is ideaal om verschillende smaken te combineren: proef bijvoorbeeld onze Franse Emmental en onze Gold sneetjes.

Onze tip: Rooster het sandwichbrood licht voor u de sandwich maakt voor extra knapperigheid.

Het aperitief

De sandwich met kaas is perfect om uw aperitief om te toveren tot iets nieuws. Kies voor originaliteit door de sandwich te destructureren!

Dit is ons recept voor Borrelsandwiches als spiesjes met ham en plakjes Gold Entremont.

Het enige materiaal dat u nodig heeft, zijn vormpjes en spiesjes. Uw gasten zullen verrast zijn!

De exotische sandwich

Deze zachte temperaturen nodigen uit tot nieuwe smaken. Twijfel niet om een exotische sandwich te maken: neem briochebrood en smeer er honingmosterd op. Doe er wat schijfjes ananas, sneetjes ham en Comté tussen. Rooster het geheel en geniet van deze combinatie fruitige smaken!

En welke sandwich wilt u vernieuwen? 

De raclette is terug!

Lees het artikel

DIY: Maak een originele kaasschotel

Lees het artikel
10