Briochebroodjes met tonijn
Briochebroodjes met tonijn
Ingrediënten
4 briochebroodjes
200 g verse kaas
1 ei
1 bosje lente-uitjes
100 g tonijn
1 takje tijm
1 klontje boter
Zout, peper
Geraspte emmentaler Entremont
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snipper de bol en het groen van de uien fijn en hou het wit en het groen gescheiden.
Stoof het wit van de ui 10 minuten zacht in de boter, samen met het takje tijm.
Voeg de verse kaas en de uitgelekte tonijn toe.
Neem dit mengsel van het vuur en meng er het groen van de ui en het ei door. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de kapjes van de broodjes en haal het kruim eruit. Vul ze met het mengsel en bestrooi ze royaal met geraspte emmentaler Entremont. Bak 10 minuten in de oven.
Recept van onze ambassadrice Lydie #OnCuisineAutrementBon
Fotocredit: Stéphanie Iguna @LaFoodFactory