Broodjes in de pan met lente-ui en een portie Le Dégustation Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Broodjes in de pan met lente-ui en een portie Le Dégustation Entremont

Ingrediënten

:

1 portie Dégustation Entremont
180 g bloem
125 g warm water
1 koffielepel zout
Een beetje plantaardige olie
Een halve bussel fijngehakte lente-ui
 

Bereiding

:

Snijd dunne reepjes van de portie Le Dégustation Entremont en zet aan de kant.

Meng de bloem, het zout en het warme water.

Kneed ongeveer 5 minuten om een soepel en glad deeg te krijgen.

Smeer een kleine kom in met olie en leg het deeg erin.

Dek af en laat 1 uur of meer rusten.

Verdeel het deeg vervolgens in 4 stukken.

Besprenkel het werkblad met olie. Rol de eerste bol deeg zeer dun uit met een deegrol.

Leg er de lente-uitjes en de reepjes kaas op. Kruid met peper en zout. Rol het deeg in de lengte dicht en rol het vervolgens op in de vorm van een slak.

Doe hetzelfde met de andere drie stukjes deeg.

Verwarm een pan en besprenkel lichtjes met olie.

Rol de broodjes opnieuw en dun uit (ze moeten ongeveer een diameter van 15/20 cm hebben). Bak ze één voor één op een middelhoog vuur.

De broodjes zijn klaar als ze mooi goudkleurig zijn.

Dien warm op.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken