Carpaccio van Light kaas van Entremont en courgettes

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Carpaccio van Light kaas van Entremont en courgettes

Ingrediënten

150 g Léger van Entremont
2 tot 3 courgettes
1 zakje pijnboompitten
verse basilicum
olijfolie
 

Bereiding

Snijd de rauwe courgettes in zeer dunne plakjes en leg ze op een schaal.

Snijd de Léger van Entremont in dunne plakjes, leg ze tussen de plakjes courgette en schenk hier een beetje olijfolie over.

Bak de pijnboompitten in enkele minuten goudbruin in een koekenpan.
Strooi de pijnboompitten over de schaal, evenals de versgeknipte basilicum.
Zout en peper toevoegen.

Laat het gerecht 15 minuten afkoelen alvorens te serveren en te smullen!

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken