Carpaccio van suikerbiet met Emmental, radijzen en veldsla

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Carpaccio van suikerbiet met Emmental, radijzen en veldsla

Ingrediënten

2 suikerbieten (vacuüm)
100 tot 125 g Franse emmentaler (1 blokje)
1 bosje radijzen
120 g veldsla
Vinaigrette

1 eetlepel balsamicoazijn
4 eetlepels olijfolie
1 snuifje zout 
peper van de molen
enkele sprietjes bieslook
 

Bereiding

Was de suikerbieten, schil ze en snij ze in schijfjes.

Maak de radijzen en de veldsla schoon. Snij enkele radijzen in fijne schijfjes.

Snij de emmentaler in grote repen met behulp van een schilmesje of een mandoline.

Schikking van de carpaccio : verspreid de schijfjes biet over de 4 borden.

leg daarop de plakjes emmentaler en de schijfjes radijs.

Leg hier en daar een bosje veldsla; besprenkel met vinaigrette.

Onmiddellijk opdienen.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken