Gegratineerde Savoyard macaroni met geraspte raclettekaas
Gegratineerde Savoyard macaroni met geraspte raclettekaas
Ingrediënten
:
300 gr macaroni
100 gr spek
20 cl bechamelsaus
2 soeplepels paneermeel
150 gr Entremont rapé raclette
Peper en zout
Bereiding
swijze (makkelijk):
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Kook de macaroni in een ruime hoeveelheid gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.
3. Snijd het spek in kleine blokjes.
4. Meng in een kom de bechamelsaus met 80 gr geraspte raclettekaas.
5. Doe de gekookte macaroni in een gratinschotel, verdeel hierover de bacon en giet er de sausmengeling over.
6. Bestrooi met het paneermeel en de rest van de raclettekaas, en zet 20 minuten in de oven.
7. Dien direct op en geniet!
Crédit Photo :