Pizza met tomaat, kaas, bresoala en rucola
Pizza met tomaat, kaas, bresoala en rucola
Ingrediënten
1 zakje geraspte kaas “Speciaal Pizza” van Entremont
1 vel pizzadeeg
1 potje tomatensaus
12 rode en gele kerstomaatjes
6 plakjes bresaola
Zwarte olijven
Enkele blaadjes rucola
Enkele blaadjes basilicum
Zout, peper uit de molen
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 200°C (th.6-7)
Was de kerstomaatjes en snijd ze in tweeën.
Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier bedekte ovenplaat.
Besmeer het hele oppervlak met de tomatensaus en leg er de halve kerstomaatjes op.
Bestrooi deze met de basilicum en de kaas “Speciaal Pizza” van Entremont.
Bestrooi de pizza met zout en peper en zet hem 15 tot 20 minuten in de oven, waarbij u toezicht op het bakken houdt.
Leg de plakjes bresaola op de zojuist uit de oven gehaalde pizza en serveer deze met een paar blaadjes rucola.
Handige tip
U kunt de bresaola vervangen door Graubündersvlees!
Crédits Photo: Entremont / Amélie Roche