Pizza met tomaat, kaas, bresoala en rucola

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Pizza met tomaat, kaas, bresoala en rucola

Ingrediënten

1 zakje geraspte kaas “Speciaal Pizza” van Entremont
1 vel pizzadeeg
1 potje tomatensaus
12 rode en gele kerstomaatjes
6 plakjes bresaola
Zwarte olijven
Enkele blaadjes rucola
Enkele blaadjes basilicum
Zout, peper uit de molen

Bereiding

Verwarm uw oven voor op 200°C (th.6-7)

Was de kerstomaatjes en snijd ze in tweeën.

Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier bedekte ovenplaat.

Besmeer het hele oppervlak met de tomatensaus en leg er de halve kerstomaatjes op.

Bestrooi deze met de basilicum en de kaas “Speciaal Pizza” van Entremont.

Bestrooi de pizza met zout en peper en zet hem 15 tot 20 minuten in de oven, waarbij u toezicht op het bakken houdt.

Leg de plakjes bresaola op de zojuist uit de oven gehaalde pizza en serveer deze met een paar blaadjes rucola.

Handige tip

U kunt de bresaola vervangen door Graubündersvlees!

Crédits Photo: Entremont / Amélie Roche 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken