Popcorn met geraspte Gruyère Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Popcorn met geraspte Gruyère Entremont

Ingrediënten

 

100 g geraspte Gruyère Entremont
100 g maïskorrels
2 soeplepels druivenpitolie
1 bosje bieslook
3 g Piment d‘Espelette

Bereiding

Giet de olie in een grote pan, voeg de maïskorrels toe en bedek de korrels met olie. Doe een deksel op de pan. Na 2 tot 3 minuten zullen de korrels beginnen poffen. Zet het vuur uit zodra het geluid stopt.

Verwarm de oven voor op 200°C (thermostaat 6/7).

Leg de popcorn op de bakplaat. Bestrooi de popcorn met geraspte Gruyère Entremont.
Stop de bakplaat in de oven als deze warm is en laat de kaas ongeveer 5 minuten smelten.

Giet de popcorn meteen in een kom en meng. Voeg de gehakte bieslook en de Piment d‘Espelette toe. Meng opnieuw en dien op in puntzakjes.

Fotocredit : Stéphanie Iguna (@stephatable)

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken