Soufflés met forel en Emmentaler

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Soufflés met forel en Emmentaler

Ingrediënten

400 g forellenvlees
4 eieren
1/4 l verse room,
150 g Emmentaler van Entremont
Zout, peper.

Bereiding

Mix het forellenvlees kort in de mixer.

Voeg de hele eieren en de verse room toe. Meng het geheel voorzichtig met een spatel en zeef het.

Breng het op smaak en voeg de Emmentaler van Entremont toe.

Klop de eiwitten stijf en voeg ze toe. Schenk de melange in beboterde vormpjes.

Zet ze in de oven op 200 °C (th. 6/7) gedurende 25 minuten.

Snel serveren.

Crédits Photos: Pierre Soissons / CIF

Crédit Photo : Pierre Soissons / CIF
Delen
Afdrukken