HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Gevulde aardappel met pancetta en Comté

Zie het recept

Quiche met spinazie, broccoli en Comté

Zie het recept

Peer-Comté taartjes met pecannoten

Zie het recept

Caesar salade met Comté

Zie het recept

Croque-madame toast

Zie het recept

Toast montagnard

Zie het recept