HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Wortelbladerdeeg met Entremont Label Rouge Emmental crème en champignons

Zie het recept

Geroosterde aardappelen met raclettekaas Saveur d’Antan

Zie het recept

Kerstboom in madeleines, geraspte Entremont Comté, truffelolie en champignons

Zie het recept

Hasselback aardappelen met Comté

Zie het recept

Croque met geroosterde pompoen en raclettekaas

Zie het recept

Gegratineerd verloren brood met spinazie en Emmental

Zie het recept