HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Krokante toast met raclettekaas, knolselder en pancetta

Zie het recept

Croque monsieur met raclettekaas en truffel

Zie het recept

Croque met prei, pancetta en raclette kaas

Zie het recept

Gegratineerde witloof

Zie het recept

Pasta met “Mix Pasta Entremont”-roomsaus, pompoenblokjes en jonge spinazieblaadjes

Zie het recept

Smeltende panini’s met raclettekaas, butternut en walnoten

Zie het recept