HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Gratin met duo van aardappel en tijm

Zie het recept

Gebakken rijst “Egg & bacon”

Zie het recept

Cake met Comté, tomaten, olijven en tijm

Zie het recept

Harchis parmentier au chou-fleur et au brocoli

Zie het recept

Hartige pannenkoek met spiegelei, ham en Comté Entremont

Zie het recept

Spaghetti al limone

Zie het recept