HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Egelbrood met kruidenboter, coppa en geraspte Comté Entremont

Zie het recept

Gratin van gnocchi met preicrème, Speciaal Gratin Entremont & kip

Zie het recept

Cromesquis met broccoli, geraspte Emmental Entremont en platte peterselie

Zie het recept

Pizza sandwich met pesto, kruidenham, rode ui en een speciaal plakje raclettekaas en burger Entremont

Zie het recept

Krokante pastanestjes met saus van Franse Gruyère IGP geraspte Entremont kaas en champignons

Zie het recept

Zachtgekookte eieren met kaas

Zie het recept