HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Quiche zonder deeg met zijn bloementuin

Zie het recept

Panzerotti met broccoli en emmentaler

Zie het recept

Ovenschotel met peer en aardappel

Zie het recept

Muffins met zoete aardappel en gesmolten emmentaler

Zie het recept

Vegetarische miniburgers

Zie het recept

Vegetarische lasagne

Zie het recept