HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Croque club met emmentaler

Zie het recept

Hartige soesjes met emmentaler

Zie het recept

Cannelloni met spinazie en emmentaler

Zie het recept

Briochebroodjes met tonijn

Zie het recept

Croque monsieur met gekookte ham en Comté Entremont

Zie het recept

Klassieke aardappelgratin met geraspte emmentaler Entremont

Zie het recept