HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Geplette rozemarijnaardappelen met zachte emmentaler

Zie het recept

Courgettescones met gruyère IGP Entremont en kervelboter

Zie het recept

Tarwerisotto met asperges en Comté Entremont

Zie het recept

Lentezandkoekje met Comté, rauwe ham en asperges

Zie het recept

Röstiburger met Dégustation Entremont

Zie het recept

Cordon bleu met Emmental Entremont

Zie het recept