HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Hotdog met gekonfijte ui, crème van Emmental Entremont en lente-ui

Zie het recept

Aperitiefhapjes met Le Dégustation Entremont

Zie het recept

Pizzetta met aubergines

Zie het recept

Quiche zonder deeg met zijn bloementuin

Zie het recept

Panzerotti met broccoli en emmentaler

Zie het recept

Ovenschotel met peer en aardappel

Zie het recept