HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Gevulde Jack Be Little pompoenen met raclettekaas

Zie het recept

Gebakken gnocchi met een sausje van tartufata en Emmental

Zie het recept

Bladerdeegstengels met kaas en gerookte paprika

Zie het recept

Gevulde aardappels met raclettekaas en spinazie

Zie het recept

Marguerita-brood hart van Emmental Entremont

Zie het recept

Nuggets met Corn Flakes, saus met Emmental Entremont

Zie het recept