HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Sint-jakobsnoten met chips van gruyère, andijvie en sinaasappelsap

Zie het recept

Velouté van butternut met blokjes Comté Entremont

Zie het recept

Fijnproeverskroketten met Emmental Entremont

Zie het recept

Cake met Comté Entremont en gecitroneerd zalmhart

Zie het recept

Wafeltaart met Franse Emmental Entremont

Zie het recept

Zandkoekjes met aromatische kruiden en geraspte Emmental Entremont

Zie het recept