HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Pizza minut’ met Saint Mont des Alpes

Zie het recept

Soufflés met forel en Emmentaler

Zie het recept

Pizza met tomaat, kaas, bresoala en rucola

Zie het recept

Door Entremont in een modern jasje gestoken Raclette

Zie het recept

Aardappels gevuld met raclettekaas van Entremont

Zie het recept

Romige pompoensoep met raclettekaas van Entremont

Zie het recept