HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Oesters in gelei met Emmentaler en muscadine

Zie het recept

Maki sushi’s met Emmentaler en Zalm

Zie het recept

Comtétaartje met peer, geparfumeerd met citroentijm en een sorbet met Strowijn

Zie het recept

Gebakken jakobsschelpen met olijfolie op fijngeprakte aardappels met Comté

Zie het recept

Risotto uit de alpenweide gebonden met Gruyère, gekonfijte pompoenblokjes

Zie het recept

Tapas met Raclette, paddenstoelen en tomaten

Zie het recept