HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Carpaccio van Light kaas van Entremont en courgettes

Zie het recept

Gepaneerde kip met Comté en cornflakes

Zie het recept

Carpaccio van Comté met notenolie

Zie het recept

Tosti met Emmentaler en Bacon

Zie het recept

Gegratineerde aardappel op de wijze van Raclettekaas

Zie het recept

Zoet-zoute cookies

Zie het recept