HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Pizza met raclette Entremont

Zie het recept

Filet mignon in een korst van Comté Entremont en vers spek

Zie het recept

Blokjes gepaneerde emmentaler met kruiden

Zie het recept

Gegratineerde pannenkoek met emmentaler Entremont

Zie het recept

Gevulde pannenkoeken met comté, op een bedje van bechamelsaus met prei

Zie het recept

Risotto met pompoen, raclette en kruidige pecannoten

Zie het recept