HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Cake met Emmentaler en Cacao

Zie het recept

Salade curieuse met Emmental

Zie het recept

Carpaccio van suikerbiet met Emmental, radijzen en veldsla

Zie het recept

Emmentalerspiesjes op Japanse wijze

Zie het recept

Emmentalerfondue met duo van pens

Zie het recept

Kaassaus

Zie het recept