HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Zeebaarsfilet op een bedje van aardappeltjes met Comté

Zie het recept

Verloren brood, plakje Gold en Gerookte zalm

Zie het recept

Oude Comté, kersencompote

Zie het recept

Hartige Crumble met Comté en peren

Zie het recept

Risotto met Fonduekaas en groene asperges

Zie het recept

Oesters in gelei met Emmentaler en muscadine

Zie het recept