HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Kaassaus

Zie het recept

Mousse van ham en Kaas

Zie het recept

Millefeuille van groente en emmentaler

Zie het recept

Nems met Comté

Zie het recept

Provençaalse tapasbroodjes met geraspte Comté

Zie het recept

Boerentoast met Gruyère uit het Juragebergte

Zie het recept