HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Wortelwraps met geraspte Entremont Emmental, rucola en ham

Zie het recept

Boterham met zongedroogde tomaten, basilicum en plakjes Comté

Zie het recept

Provençaalse raclette burger

Zie het recept

Raclette croque – Plakjes Raclette special voor burger & croque

Zie het recept

Zelfgemaakte gnocchi met broccoli & crème van Emmental

Zie het recept

Dunne taart met meerkleurige tomaten en Le Dégustation Entremont kaas

Zie het recept